Recenze MagSafe Duo: téměř vše, co potřebujete, ale má mnoho kompromisů

1.1

Recenze produktu: Magsafe duo QI bezdrátová nabíječka

S nejnovějšími Apple telefony existuje stále více způsobů nabíjení. Nejunikátnější je MagSafe.  

MagSafe Duo - Design
MagSafe Duo je dostatečně jednoduchý produkt. Vpravo je integrovaná nabíjecí plocha pro Apple Watch. Nabíjecí plocha funguje podobně jako vlastní nabíječka Apple Watch. Na opačné straně je nabíječka MagSafe. Na rozdíl od samostatné nabíječky MagSafe, kterou můžete používat, když držíte telefon a pohybujete se, je MagSafe Duo koncipována spíše jako dobíjecí stanice na Vašem stole.

1_2

3_2

Na rozdíl od standardní bezdrátové nabíječky pomáhají magnety Magsafe zarovnat nabíječku přesně na střed telefonu, takže když na něj položíte iPhone, dostane nabíječku přesně tam, kde má být. Kromě modelů iPhone s MagSafe nabije také jakékoliv zařízení s podporou Qi. Magsafe Duo je určen nejen na váš stůl nebo noční stolek, ale také na cesty. Složí se napůl, hodí se do tašky a vezme s sebou, ať jdete kamkoli. MagSafe Duo má pouze jeden port, port usb-c, bohužel potřebný adaptér není součástí balení.

Výkon nabíjení
Technologie MagSafe je schopna nabíjet model iPhone rychlostí až 15 W, což je jen kousek od maxima, které iPhone dokáže přijmout kabelově (18 W). MagSafe Duo je omezený o něco více a dosahuje maximálního výkonu pouze 14 W.

7_1

V rámci MagSafe existuje omezení, které snižuje rychlost nabíjení na pouhých 14 W namísto 15 W. K dosažení maximálních 14W rychlostí vyžaduje MagSafe Duo adaptér o minimálním výkonu 27W. Pokud máte 20W adaptér, budete omezeni pouze na 11W bezdrátového nabíjení.

0

Rychlost nabíjení není vše, zvláště pokud máte v úmyslu nabíjení přes noc.

Také bychom chtěl podotknout, že i když se jedná o nabíječku MagSafe a funguje nejlépe s iPhony s podporou Magsafe, MagSafe funguje i s jakýmkoli zařízením s podporou Qi. Mohou to být vaše AirPods, starší typ iPhonu, telefon vašeho člena rodiny nebo jakékoli jiné zařízení Qi, které máte doma.

9_2

Výhody:

  • Kompaktní desig
  • 2v1
  • Apple Watch lze používat naplocho nebo v režimu nočního stolku
  • Funguje s jakýmkoli zařízením s podporou Qi
  • Včetně kabelu Lightning na USB-A/USB-C


Nevýhody:

  • Bílý povrch se může rychle zašpinit
  • Výkon pouze max 14W
  • Adaptér USB-C není součástí balení

Magsafe duo 889kč